Livrare si plata:

Metode de livrare:

Puteti comanda direct online, si aveti urmatoarele optiuni pentru livrarea produsului:

- Livrare prin curier rapid, oriunde in tara. Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi de pana la 399 lei.

Livrarea este gratuita pentru orice comanda incepand cu suma de 400 lei.

- Termenul de ivrare este de 1-3 zile de la plasarea comenzii, oriunde in tara, pentru produsele semnalate "IN STOC", in functie de ora plasarii comenzii, localitatea de livrare, si programul de lucru al firmelor de curierat pentru zonele respective. Acest termen se poate prelungi in perioada starii de urgenta/alerta, din cauza volumului mai mare de comenzi online si a intarzierilor pe partea de aprovizionare si livrare. Pentru produsele disponibile "La comanda", termenul de livrare vi se va comunica telefonic, dupa inregistrarea comenzii si procesarea de catre un operator.

In perioada Black Friday va rugam luati in calcul un termen de livrare de 3-5 zile lucratoare in loc de cel obisnut, atat din cauza volumului mai mare de lucru, cat si din cauza suprasolicitarii firmelor de curierat. Vom lucra la viteza maxima pentru expedierea, pe cat posibil, in maxim 24 ore, a tuturor comenzilor.

 

Metode de plata:

Puteti comanda direct online, si aveti urmatoarele optiuni pentru plata produsului:

- Plata cu cardul, online

- Ramburs, in momentul in care curierul va livreaza produsul

- Prin Ordin de Plata, pe baza unei facturi proforme ce se va emite dupa confirmarea comenzii

Returnare produse:

Cumparatorul are posibilitatea sa notifice in scris comerciantului ca renunta la produs, fara sa fie necesara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile de la primirea produsului. Produsul trebuie returnat nefolosit, in ambalajul original, insotit de toate documentele si certificatele, asa cum a fost el primit de la Gardenium.ro. Rambursarea sumei aferenta comenzii (mai putin taxele de transport) se va face in cel mult 30 zile de la data returnarii produsului de catre cumparator. Costurile legate de returnarea produselor catre Gardenium vor fi suportate de cumparator. Nu pot constitui obiectul returnarii produsele folosite, deteriorate, lovite, care prezinta interventii neautorizate, care nu sunt livrate in ambalajul original, alaturi de toate documnetele, sau care prezinta alte disfunctionalitati provocate de catre cumparator.

Un produs este considerat a fi in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca:

• corespunde descrierii facute de vanzator pentru produsul respectiv;

• corespunde destinatiei pe care cumparatorul a avut-o in vedere la momentul achizitionarii produsului, fapt pe care consumatorul l-a adus la cunostinta vanzatorului si pe care acesta din urma l-a acceptat la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

• corespunde scopurilor pentru care acelasi tip de produs este utilizat in mod normal;

• prin raportare la declaratiile si descrierile privind caracteristicile produsului, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului, acesta se inscrie in parametrii de calitate si performanta normala si corespunde unor asteptari rezonabile din partea consumatorului. S.C. Inttech Industry S.R.L. declara ca produsul livrat corespunde declaratiei de conformitate a acestuia si raspunde pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor, in conformitate cu prevederile Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor.

Reclamatiile si cererile de retur vor fi transmise catre S.C. Inttech Industry S.R.L. in scris, la adresa de e-mail office@gardenium.ro, in termen de 14 zile de la receptionarea produselor.

Daca se constata ca produsul nu este in conformitate cu specificatiile din oferta de vanzare, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau reparare sau, daca acestea nu sunt posibile sau procesul ar dura prea mult, se poate dispune rambursarea integrala a contravalorii produsului. Aveti posibilitatea sa solicitati inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare sau mai mica, caz in care se va proceda la plata diferentei, respectiv veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Gardenium.ro va suporta, daca este cazul, costurile de retur si de transport aferente.

Prin nereturnarea produsului in termenul si conditiile mentionate mai sus consideram ca ati luat la cunostinta toate normele de protectie inscrise in acest document si va obligati sa le respectati. In acest context, societatea comerciala S.C. Inttech Industry S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere pentru riscurile sau pagubele rezultate in urma utilizarii produselor achizitionate de dumneavoastra.

Garantie:

Incepand cu data la care produsul este vandut pentru prima data unui utilizator final, mentionata pe dovada de achizitie in original, producatorul garanteaza ca Produsul nu are defecte de materiale sau de manoperă („Defect”). Garantia se solutioneaza prin inlocuirea produsului defect sau prin returnarea contravalorii produsului.

Solutionarea garantiei se face in maxim 14 zile calendaristice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Nu fac obiectul garantiei produsele utilizate in conditii neadecvate (distrugeri intentionate, utilizare defectuoasa/necorespunzatoare sau alte produse care nu mai functioneaza corespunzator din vina utilizatorului etc.).

Politica de confidentialitate:

Siteul gardenium.ro este reprezentat prin S.C. Inttech Industry S.R.L. Siteul nostru respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Inttech Industry S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de gardenium.ro

Gardenium.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor:

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, contul de utilizator este protejat de o parola aleasa de dumneavoastra la inregistare.

Precizari legale:

Siteul gardenium.ro, implicit S.C. Inttech Industry S.R.L., nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale daune materiale sau de alta natura, survenite in urma utilizarii produselor comercializate pe acest site. S.C. Inttech Industry S.R.L. nu va fi responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Autenticitatea Produselor: Gardenium.ro nu incurajeaza comercializarea de produse contrafacute. Toate produsele comercializate pe acest site sunt autentice, furnizate de catre distribuitori autorizati. Pentru detalii si intrebari va rugam sa ne contactati pe adresa de mail: office@gardenium.ro.