Pompe ProMax pentru irigarea grădinii

Soluții complete și ușor de instalat

  • Pompe fiabile și silențioase

Pompele de irigații și grădină Oase Promax oferă o gamă largă de pompe puternice multietajate - de la modelul de bază robust și silențios până la modelul de top, ușor de instalat și ușor de utilizat, cu capacitate maximă, pentru sisteme de irigare medii și mari. Acestea sunt perfecte pentru conservarea resurselor și utilizarea eficientă a apei, fie dintr-un rezervor, fie dintr-un foraj. Irigarea grădinii se poate realiza prin mai multe metode de extragere a apei, cum ar fi:

  • pomparea apei dintr-o fântână de suprafață (mai mica de 8 metri)
  • pomparea apei dintr-o fântână adâncă / foraj
  • pomparea apei dintr-un rezervor / bazin
Click aici pentru toate produsele din categorie >>

----------- LINE GOSE HERE -----------

Pompe ProMax pentru alimentarea casei

Alimentare casnică în cele mai bune condiții

  • Pompe economice, ușor de utilizat

Pompele Oase ProMax livrează în mod fiabil casei (toaletei, bucătariei, mașinii de spălat) sau grădinii apă de serviciu din bazine, rezervoare de ploaie sau puțuri si foraje, astfel că alimentarea cu apă în scopuri domestice se face acum mult mai simplu.

Amplasarea pompelor se face fie în afara apei, cu o pompa de suprafata ProMax Garden lângă rezervor, fie în apă, cu o pompă submersibilă ProMax Pressure . În ambele cazuri, montajul se poate realiza cu sau fără vas de expansiune, în funcție de contextul în care sunt utilizate. Se poate alege o pompa cu automatizare inclusa, sau un sistem de tip hidrofor.

Click aici pentru toate produsele din categorie >>

----------- LINE GOSE HERE -----------

Pompe drenaj: MudDrain și ClearDrain

Întotdeauna pregătite pentru orice sarcină

  • Ușor de instalat și durabile

Utilizate pentru pomparea apelor murdare sau curate, pompele pentru drenaj Oase ProMax ClearDrain și ProMax MudDrain sunt cele mai bune soluții pentru evacuarea apelor din încăperi inundate sau pentru transferul apelor din rezervoare, lacuri, sau bazine. Pompele pentru drenaj Oase sunt întotdeauna bine echipate pentru fiecare aplicație.

Pompele Oase Promax ClearDrain sunt ușor de instalat și pompează apa chiar și în situații cu adâncime minima a apei. Selecția unei astfel de pompe se face în funcție de nivelul apei reziduale și de volumul ei. De asemenea, pompele Promax MudDrain sunt esențiale pentru evacuarea apelor cu particule mari de murdărie, iar selecția se face în funcție de dimensiunea impurităților și cantitatea de apă degajată.

Click aici pentru toate produsele din categorie >>