|
COSUL TAU 0

Inca nu ai niciun produs in cos.

GNC

_0003_gnc.png

GNC - General Nutrition Center - este cea mai mare companie din lume din domeniul suplimentelor nutritive, devotata exclusiv in ajutarea imbunatatirii calitatii vietii tuturor clientilor sai. 

GNC stabileste standardele in industria suplimentelor nutritive prin respectarea in alcatuirea fiecarui produs a cantitatilor declarate pe etichete si a calitatii tuturor ingredientelor folosite, atat ca puritate cat si ca siguranta in utilizare si eficienta, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetari in domeniul suplimentelor nutritive.

La fel cum compania noastra s-a dezvoltat de-a lungul anilor, si angajamentul asumat pentru o viata mai buna a fost respectat.

De la studii stiintifice si descoperirea de produse noi pana la procedurile de producere si ambalare ale suplimentelor, pentru GNC este o onoare sa-si asume o abordare riguroasa pentru asigurarea calitatii produselor noastre. Angajamentul nostru legat de calitate este completat de interactiunea cu clientii nostri atat in magazinele specializate cat si dupa achizitionarea suplimentelor promovate de GNC.

Site oficial   |   Tara de origine : SUA   |   Toate produsele GNC ce pot fi gasite pe Gardenium.ro :

 

Profita de ofertele verii