|
COSUL TAU 0

Inca nu ai niciun produs in cos.

Fiskars

9.png

Fiskars este un brand de top ce oferă soluţii funcţionale, prietenoase şi trainice pentru unelte de mână şi nu numai. Produsele Fiskars răspund inspiraţiei autentice şi îşi fac treaba în cel mai intuitiv şi lipsit de efort mod posibil.

Înfiinţată în anul 1649, Fiskars este cea mai veche companie din Finlanda. Fiskars a lansat prima foarfecă cu mânere de plastic din lume in anul 1967. De atunci, aceste foarfeci portocalii s-au vândut în numar de 1 miliard de bucăţi în toată lumea şi statutul lor iconic a dus la asocierea portocaliului Fiskars cu foarfecii de peste tot. Fiskars este brandul de foarfeci numarul unu în lume.

Fiskars este liderul mondial producător şi distribuitor de bunuri de consum pentru casă, grădină şi activităţi outdoor. Grupul are un portofoliu de branduri internaţionale puternice, incluzând Fiskars, Iittala, Gerber şi Buster. Compania asociată, Corporaţia Wärtsilä, constituie de asemenea o parte importantă din grup şi formează unul din segmentele de activitate Fiskars, împreuna cu America, EMEA şi alte regiuni. În anul 2014 Fiskars a înregistrat vânzări nete de 768 milioane de EURO iar numărul de angajaţi a fost de aproximativ 4,800.

Site oficial   |   Tara de origine: Finlanda   |   Toate produsele Fiskars ce pot fi gasite pe Gardenium.ro :

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 16 din 288 in total

Vezi toate
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 16 din 288 in total

Vezi toate
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Profita de ofertele verii