|
COSUL TAU 0

Inca nu ai niciun produs in cos.

Agro CS

8.png

Firma AGRO CS Slovakia a aparut în anul 2000, ca rezultat a patru ani de muncă ai Agroflora Agro CS, moment in care producătorul ceh a constatat că produsele sale încorporează deja aproape 50% din cota de piaţa slovacă de ingrasaminte si substraturi.

În 2002, a început producţia de scoarta de pin, apoi producţia de îngrăşăminte şi, recent în 2008, s-a lansat producţia de scoarta decorativa colorata. Sortimentul produselor noastre este mult mai mare: substraturi, ingrasaminte granulate, lichide, organice, organo-minerale, ingrasaminte de lunga durata, materiale decorative, programe de aplicare, preparate pentru ocrotirea plantelor. Produsele pentru clienţii HOBBY sunt impartite pe mai multe linii : AGROFLORANATURA KRISTALONPRACTICAB EXTRA si PRIMAFLORA.

Firma acoperă si clientii profesionali ce relizeaza construcţia de grădini şi parcuri, terenuri de fotbal si golf, si colaboreaza cu producătorii de legume şi ciuperci comestibile, producatori de flori cu pepiniere. AGRO CS este cel mai mare producator de substraturi horticole din Slovacia.

Site oficial   |   Tara de origine : Slovacia   |   Toate produsele Agro CS ce pot fi gasite pe Gardenium.ro :

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 16 din 81 in total

Vezi toate
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 16 din 81 in total

Vezi toate
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Profita de ofertele verii