|
COSUL TAU 0

Inca nu ai niciun produs in cos.

Nota informare cu privire la colectarea datelor cu caracter personal

SC GARDENIUM HOUSE DESIGN SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document în scopul furnizarii de produse si servicii clientilor sai. Datele nu vor fi dezvaluite niciunei terte persoane cu un alt scop decat utilizarea in scopul furnizarii de produse si servicii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai unor angajati sau colaboratori ai nostri ce semneaza contracte de confidentialitate in acest sens.

Pe viitor, datele furnizate de catre Dumneavoastra in acest scop ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC GARDENIUM HOUSE DESIGN SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate, media, cercetare de piata, statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului.

Orice informatie furnizata de Dumneavoastra in calitate de beneficiar al acestor servicii, prin acordul  exprimat prin accesarea si utilizarea site-ului, va reprezenta consimtamantul dvs. expres ca datele personale sa fie folosite de SC GARDENIUM HOUSE DESIGN SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC GARDENIUM HOUSE DESIGN SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în afara teritoriului Romaniei. Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu. Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 Masuri luate pentru securizarea datelor cu caracter personal

SC GARDENIUM HOUSE DESIGN ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
  2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici;
  3. Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
  4. La intervale de timp (lunar) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;
  5. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
  6. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare
  7. Serverele pe care este gazduit site-ul sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre Gardenium.ro este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.
  8. Sediul societatii este dotat cu camere de supraveghere, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.